Para poder inscribirte a la acción de voluntariado regístrate o accede al sistema si ya estás registrado

Voluntariat inclusiu ambiental La Cantera d'Olot

En el marc del programa La Cantera del Talent que estem portant a terme a Olot desenvoluparem una jornada de millora de competències dintre d'una activitat mediambiental al nostre entorn.Voluntariat inclusiu ambiental La Cantera d'Olot

El treball en grups mixtes de persones voluntàries d'empreses de la zona amb persones beneficiàries del programa Cantera del Talent de la Fundació Adecco a Olot, ens permetrà desenvolupar competències necessàries per la inclusió i el desenvolupament laboral, així com enfortir el vincle, les eines de comunicació i el treball en equip de les persones participants. 

Amb la temàtica ambiental com a mitjà per el desenvolupament d'aquesta acció, buscarem impactar els objectius de Inclusió, Diversitat i Treball en equip. Portarem a terme les següents activitats a la zona:

  • Reforestació de camins naturals a Gorgs de la zona. 

Localització: Les Planes d'Hostoles 

Data: 19/11/2022

Horari: 10h a 13h 


El teu paper com a persona voluntària:

S'organitzaran grups mixtes, juntament amb persones beneficiàries de la Fundació Adecco per tal de portar a terme les diferents activitats dirigides per monitors i monitores de l'entitat mediambiental mentre busquem acomplir els següents objectius:

1. Vetllar per la consecució dels objectius proposats: Col·laboració, atenció a la tasca i comunicació. 

2. Facilitar el desenvolupament de les accions proposades i les tasques programades. 

3. Facilitar la cooperació i participació de totes les persones del grup, detectant i incloent persones no participatives. 

4. Fomentar el desenvolupament de les competències: Cooperació, treball en equip, concentració, responsabilitat i comportament social pro-actiu. 


Per qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb Georgina Sagristà a través del mail: georgina.sagrista@adecco.com

Gràcies per la teva col·laboració!


Para poder inscribirte a la acción de voluntariado regístrate o accede al sistema si ya estás registrado